Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

Vi besöker Isopartner mässan i Växjö

Våra partnermässor, ett sätt att träffas

Vi på ISOPARTNER tycker det är viktigt att bygga och investera i PARTNERSKAP.  Som ett led i detta har vi under två år arrangerat partnermässor på våra anläggningar. 

Vi värdesätter kunskapshöjande aktiviteter där möjligheten finns att presentera nya produkter och lösningar och utbildningar. En mötesplats där vi och våra partners tillsammans med kund/slutanvändare träffas för intressanta diskussioner.  

Fredagen den 22 september hade turen kommit till vår anläggning i Växjö att arrangera årets sista partnermässa. Vi gjorde ett besök.

 

Våra partnermässor, ett sätt att träffas

Våra partnermässor är kanske inte en klassisk mässa där man står man står vid sin plats. Det är mer en mässa där man minglar runt, kanske träffas ute vid grillen, över en hamburgare eller över en kopp kaffe någonstans i butiken eller i mässtältet. Layouten och vad som bjudits på har varierat mellan våra anläggningar. 

I Växjö bjöd man på landgångar och gott fikabröd. Nu tar vi oss en tripp ut i vår butik och träffar våra partners.

Paroc

Vi stannar till vid en av våra premiumpartners Paroc. Här finner vi från höger i övre bilden, Håkan Glöckner, försäljningsansvarig industri, Fredrik Säterborn, produktchef för VVS samt Anna Kugg, Kundansvarig VVS distrikt 4 representerade. På bordet bland broschyrer och pocketguider finns en ny produkt PAROC Hvac Thermal Support, en ny distansrörskål från Paroc.

Man visade även på några intressanta produkter för industrin. PAROC Pro Wired Mat LE 100 och en Rörskål Paroc Pro Section 140 Clad T.

I den nedre delen av bilden fångade vi vår försäljningschef Pierre von Sicard i samtal med Håkan Glöckner.
Vi går vidare i lokalen.

Visa alla våra Paroc-produkter

Paroc_
Isover

Isover

Vi gör ett stopp vid en annan av våra premiumpartners  Isover, hittar vi från vänster Malin Tufvesson Kundservice/innesälj och Mielinda Thomasson Kundservice/innesälj. Här hittar vi också broschyrer, en ny rörupphängning, fogskrapor och Isover Hvac Pocketguide som är en ny uppdaterad pocketguide. En av broschyrerna berättar om att Isover ställer om till biogas.

Nedanför bordet står en ny produkt, Tech Wired Mat 3.1 V1. En 65 kg stenullsmatta för termisk isolering av runda- och rektangulära ventilationskanaler m.m.  

Vi går vidare i lokalen.

Upptäck alla isover-produkter

Protecta och Relekta/Tec7

Vid Protectas bord står försäljningschef Abba Sjöbeck. På bordet finns produkter för passivt brandskydd. Där finns även en tavla som visar på lösningar för olika tekniska genomföringar av olika rörtyper, kablar och isolerade rör genom väggar för att uppnå brandmotstånd som bland annat EI 60, EI 90 som exempel.

ISOPARTNER arrangerar kurser i passivt brandskydd tillsammans med Protecta. Dessa utbildningar består av en teoretisk och en praktisk del och går igenom godkända lösningar för tekniska genomföringar och aktuella regelverk, optimala produktval och applikationsteknik.

Om intresse finns så kontakta din lokala säljrepresentant.

Mitt emot finner vi Agneta Johannesson från Relekta/Tec7 som visar på mirakelprodukter som hantverkare älskar. Produkter för byggarbetsplatsen, i marinan eller på de mest otroliga platser, både ovan och under vatten, använder man Tec7 för att limma, foga och fixa och laga saker. 

Upptäck alla Protecta och Relekta/Tec7 produkter i vår webshop

Protecta och Relekta/Tec7

Armacell

Armacell

Längre ned i lokalen hittar vi ytterligare en av våra premiumpartners, Armacell. Vid bordet står Monika Kula som är säljrepresentant på Armacell.  Monika visar några produkter som finns på bordet som exempelvis  Armaflex Protect, Ultima och NH/Armaflex smart. Där finns även produkter för ljudisolering.

Till våra Armacell-produkter

ISOPARTNER-portalen

Vi har passat på att demonstrera ISOPARTNER -portalen på våra mässor som är mer än bara en webbhandel.
I vår kundportal online får du en fullständig överblick över alla dina beställningar, aktuella priser och produktblad dygnet runt.

Begär ett konto för vår webshop!

ISOPARTNER-portalen
CW Lundberg, Armat och BM svets

CW Lundberg, Armat och BM svets

I slutet av butiken hittar vi tre bord, vid det första står en av våra säljare i syd, Martin wahlstedt och pratar taksäkerhet med Joakim Thorman från CW Lundberg

Bredvid står Markus Hansson från Armat och visade upp ett sortiment på takplåt, väggplåt och takavvattning.

Längst ned i butiken finns Erik Johansson som är säljare på BM svets. Med sig hade han två svetsar, ISO STRONG 2,0 lämplig för isolering av ventilationskanaler samt brandisolering av stålbalkar och ISO VENT 2,0 Svetsmaskin avsedd att användas för montering av isolering på ventilationskanaler. 

Erik visade även upp en mycket praktisk vagn ISO CARRIER, specialanpassade att transportera svetsarna ute på byggarbetsplatserna.

Vi vill passa på att tacka all personal på våra anläggningar, våra partners för ett stort engagemang. Vi vill också tacka alla våra kunder/partners för att ni tog er tid att göra ett besök.

Vi återkommer med datum för våra partnermässor 2024.