Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

Plåt

Isopartner – En kompetent plåtleverantör

Isopartners omfattande sortiment av kvalitetsprodukter från ledande producenter är väl anpassat för dig, oavsett om du är isoleringsplåtslagare eller på annat sätt monterar eller bearbetar plåt. I sortimentet finns bland annat lackerad och olackerad slätplåt i stål eller aluminium, profilerad plåt samt förtillverkade plåtdetaljer för beklädnad av isoleringsinstallationer.

Produkterna finns i ett brett spektrum av kulörer och lackeringar som är väl avpassade för vårt nordiska klimat och i de korrosionsklasser som krävs för det aktuella montaget.

I sortimentet finns också ett brett tillbehörsprogram med infästningar, fogmassor och specialverktyg och maskiner för plåtbearbetning.

Tack vare vår branscherfarenhet och våra kontakter kan vi, om det behövs, hitta lösningar utanför vårt standardsortiment.

Lackerad plåt i stål och aluminium för ytbeklädnader

Isopartner lagerhåller ett komplett sortiment av slät lackerad plåt i både stål och aluminium. I sortimentet finns plåt med kvaliteter både för tillverkning av beslag, lister och bleck samt en mjukare kvalitet, anpassad för falsning/bandtäckning av tak och garneringar. Produkterna lagerhålls både som rullar och som formatplåt.

Produkterna finns i väl avpassade kulörprogram och med lackeringar som har mycket god reptålighet och färgresistens i normala miljöer.

För ett optimalt korrosionsskydd har den släta lackerade stålplåten ett varmförzinkat skikt med tjocklek 350 g/m2. Detta gör att klippkanter och mindre skador sjävläker.

Isopartner har också ett brett lagerfört sortiment med profilerad plåt i ett flertal kulörer och i beställningssortimentet, tillgång till de flesta på marknaden förekommande fabrikat och profiler för beställning i måttanpassade längder.

Unpainted sheet metal for indoor and outdoor
Roof drainage

Olackerad plåt för inom- och utomhusmontage

Alu-zink är en legering på stålplåt som används för att nå en hög korrosionsklass på ytskiktet. Tillsammans med stålplåtens goda hållfasthet mot mekanisk åverkan är denna legering mycket användbar som ytbeklädnad i industriella miljöer och för utomhusmontage.

Isopartner levererar också varmförzinkad stålplåt i olika kvaliteter och tjocklekar, i första hand avsett för montage och vidareförädling av produkter att användas inomhus.

I sortimentet av olackerad plåt finns också bl a aluminiumplåt för tillverkning av isoleringsbeklädnader, rostfri plåt och metaller.

Merparten av produkterna finns både som rullar och som formatplåt.

Våra partners inom plåt