Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

Relekta/Tec7

Relekta levererar produkter i serierna Tec7 och 101 för byggnation, underhåll och reparation till företag, proffs och konsument i Sverige och Norge. 

Relekta har valt att satsa på högkvalitetsprodukter inom funktion och miljö för att möta marknadens allt starkare krav på produkternas egenskaper och miljöpåverkan. 
Detta garanteras genom att välja de bästa leverantörerna med fokus på kvalitet och med en kompetens och produktutveckling.

Certifierad enligt ISO 14001 sedan 1998 och produkter dokumenterade i bland annat Byggvarubedömningen, Basta och Sunda Hus

Läs också: Tec7 - mirakelprodukter som svenska hantverkare älskar 

Products in Tec7 series

Tec7-serien består av universella produkter med hög kvalitet

Produkter i Tec7-serien används idag av både Proffs och konsument och har många användningsområden inom konstruktion, reparation och underhåll.

Tec7 är en universal superstark och flexibel MS polymer. Den kan användas som tätningsmassa, konstruktionslim eller fogmassa på många olika material. Tec7 är miljöanpassad och innehåller inga ftalater, isocyanater eller skadliga lösningsmedel.

Tec7 tål att frysa/tina många gånger utan att egenskaperna går förlorade. Tec7 fäster bra även på ytor som är våta, och kan även användas för snabba reparationer i ohärdat tillstånd under vatten. Den är både vatten-och lufttät och fullhärdar när den kommer i kontakt med luft.

Tec7 härdar snabbt, är övermålningsbar, UV-stabil och mycket åldringsbeständig och lämpar sig för tätning av radon.

Relekta 101 - en serie av kvalitetsprodukter

Relekta 101-serien består av kvalitetsprodukter för konstruktion, reparation och underhåll. Produkterna är anpassade för nordiska förhållanden, är universella och har många användningsområden. De kompletterar Tec7-produkter och används av både proffs och konsument. I serien finns bland annat en Svanenmärkt akrylfog.

Prodcts in serie 101