Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

Soniq

SONIQ är IPCOMS varumärke för ljudisolering och är specialiserat på försäljning av termiska, brandbeständiga och akustiska isoleringsmaterial och lösningar. SONIQ har nischat sin verksamhet på att minska buller, för att bidra till en hälsosam och bekväm boende- och arbetsmiljö.

SONIQ erbjuder en omfattande serie innovativa lösningar som täcker alla aspekter av bullerkontroll och akustik. Sortimentet inkluderar ljudisolering, ljudabsorption, ”anti-drumming”, vibrationsdämpning och akustiska komponenter. Lösningarna är utformade för att skapa en tystare och mer behaglig miljö, oavsett om det är i hemmet, på arbetsplatsen eller i offentliga utrymmen.

Varumärket SONIQ fokuserar främst på industrisektorer som byggbranschen, energibolag, sjöfart, OEM-tillverkare, fordonsindustrin och järnvägar.

ATIS
Atis_SonotubeT

Sonotube T – Ljudisolerande rörskålar

Lättmonterad rörskål i första hand avsedd för ljudisolering av avloppsrör samt för regnvattenrör. Sonotube T är tillverkad i 25mm glasull med ett lager EPDM-gummi därefter ytbeklädd med  av glasfiberarmerad aluminiumfolie. Reducerar ljud med upp till ca 20 db(A).  Fungerar efter tejpning med aluminiumtejp av skarvar även som kondensisolering.

Till produkterna