Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

K-Flex

L`ISOLANTE K-FLEX är en multinationell tillverkare av termisk och akustisk isolering av cellgummi, med över 30 års erfarenhet. Som en av marknadsledarna inom sin kategori, har K-FLEX en verksamhet i 63 länder, produktionsanläggningar på alla kontinenter och över 3000 anställda.

Den omfattande globala närvaron, förstärkt av produktionsanläggningar och ett nätverk av dotterbolag, ger möjligheter att erbjuda sina produkter och tjänster till kunder över hela världen. 

K-FLEX erbjuder produkter till en mängd olika sektorer, bland annat bygg, transport, petrokemisk industri och förnybar energi. Fokusen ligger på kvalitet, innovation och hållbarhet, vilket reflekteras i deras breda och kompetenta produktsortiment.

ÖVERSIKT PRODUKTER K-FLEX

K-Flex ST plus rörslang

K-FLEX® ST plus rörslang

Cellgummiisolering med slutna celler (FEF). En mycket flexibel rörslang som är lämplig att användas för kondensisolering och termisk isolering av kalla installationer tack vare kombinationen av låg värmeledningsförmåga och hög vattenångdiffusionsbeständighet.

K-FLEX ST plus är beständig mot mögel, svamp och bakterier och har hög prestanda på applikationer ner till -165 °. Vid drifttemperaturer på -40 ⁰C och därunder, vänligen kontakta oss. Reaktion vid brand (enligt EN13501-1)  BL s2,d0. 

TILL K-FLEX® ST PLUS-PRODUKTER

K-FLEX® ST rulle

En flexibel elastomer/cellgummiisolering med slutna celler (FEF) som med sin kombination av hög vattenångdiffusionsbeständighet och låg värmeledningsförmåga är lämplig som termisk, och energibesparande isolering samt kondensisolering av kalla installationer. Lämplig att användas på grövre rör/ventiler och plana ytor/tankar samt ventilationskanaler av plåt. 

K-FLEX ST är beständig mot mögel, svamp och bakterier och har hög prestanda på applikationer ner till -165 °. Vid drifttemperaturer på -40 ⁰C och därunder, vänligen kontakta oss. Reaktion vid brand (enligt EN13501-1)  BL s3,d0. (rullar/plattor, självhäftande rullar/plattor 3 till 50 mm).

Produkten limmas med avsett kontaktlim, K-Flex lim K467.

TILL K-FLEX® ST-PRODUKTER

K-FLEX® ST rulle
K-Flex ECO rörslang och rullar

K-Flex ECO rörslang och rullar

K-Flex ECO rörslang och rullar är en svart högflexibel cellgummi-/elastomerisolering (FEF) med slutna celler, lämplig som termisk isolering av i första hand kalla installationer och kondensisolering på rör, kanaler, tankar samt industriella och energibesparande tillämpningar. 

K-Flex ECO är fri från halogenerade flamskyddsmedel och halogenerade ingredienser, med låg toxicitet i händelse av brand. K-Flex ECO är utformad för områden med särskilda säkerhetskrav och godkänd för användning inom järnvägs- och marina industrin. 

K-FLEX ECO har hög prestanda på applikationer ner till -165 °. Vid drifttemperaturer på -40 ⁰C och därunder, vänligen kontakta oss.
Reaktion vid brand (enligt EN 13501)  DL s2,d0. Rullar E

Till K-FLEX® ECO-PRODUKTER