Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

Insulcon

Banbrytare inom högtemperatur- och kryogena lösningar 

Insulcon har lång erfarenhet och ett stort engagemang i att skapa innovativa lösningar för utmanande miljöer. Med ett omfattande sortiment av produkter som inkluderar värmebeständiga material som tål temperaturer upp till 1600°C, samt kryogena lösningar. Dessa produkter är idealiska för användning inom olika termiska processindustrier och bidrar till att minska energikostnader och CO2-utsläpp.

Insulcon har produktionsanläggningar som är specialiserade på produktion, konvertering och montering av högkvalitativa produkter vilket gör att dom kan designa och tillverka skräddarsydda lösningar helt enligt dina specifika krav.

Insulfrax LTX Blanket Roll-Cutting

Insulfrax LTX matta

Insulfrax LTX mattor av AES-fiber erbjuder effektiva lösningar på olika utmaningar inom värmeisolering och höga temperaturer.  Insulfrax LTX är tillverkad av alkalisk jordartsmetallsilikat och fria från bindemedel. Den bibehåller sin styrka, flexibilitet och termiska egenskaper i en mängd olika driftsmiljöer utan att producera rök eller ångor. Insulfrax LTX-mattor dammar betydligt mindre än andra motsvarande produkter, vilket förenklar materialhantering och tillskärning.

Typiska användningsområden är tätningar och packningar, isolering av utvändig panna och luftkanal, skorstensisolering, isolering av industriugnar osv.

TILL PRODUKT