Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

Goebel

Goebel Group är ett internationellt verksamt familjeföretag som grundades 1979 och är idag en av de ledande leverantörerna fästteknik och erbjuder ett brett sortiment på nit, blindnit, skruv, excenterlås och andra fäst- och monteringstekniska produkter kända för sin kvalitet och innovation. Goebel erbjuder även verktyg för nitning, från enkel nittång till nittång med batteridrivning.

Goebel säkerställer kvaliteten på sina produkter genom regelbundna tester och kontinuerlig produktutveckling. Högkvalitativa produkter garanterar säkerhet, kostnadseffektivitet och tidsbesparingar. 

ÖVERSIKT GOEBELPRODUKTER

Goebel_Blindnitsmaskin Akku Tool GO-BR1

Goebel Blindnitsmaskin Akku Tool GO-BR1

Goebel Blindnitsmaskin Akku Tool GO-BR1 är en batteridriven maskin med borstlös motor för enkelt och snabbt montage av blindnit. Maskinen levereras tillsammans med laddare och två 18 V/2,0 Ah batterier som levereras i väska av ABS-plast.

Blindnitmaskinen väger bara 1,4 kg och har en kapacitet för nitdiameter 3,2 – 4,8mm, alla material. Munstycken 3,2 – 4,0 – 4,8mm medföljer maskinen. 
 

TILL PRODUKT

ISOPARTNER har tillgång till Goebels breda sortiment på blindnit. Blindnit med hög kvalitet från Goebel finns i flera olika material, så som rostfritt stål, syrafast stål, aluminium. Dessa material har olika egenskaper, såsom hög korrosionsbeständighet, vikt och draghållfasthet. Valet av material beror på den specifika applikationen. Multgripnit med kullrig eller stor skalle med en klämlängd som täcker ett brett spektrum av plåttjocklekar.

TILL VÅRT LAGERSORTIMENT

Goebel_