Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

Climatech

Climatech International är ett familjeägt företag som är bildat 1985 och har raskt positionerat sig som en av Europas ledande producenter av infästningsprodukter och tillbehör för isolerings- och ventilationsbranschen

Climatechs kvalitetsprodukter som säljs under det inregistrerade varumarket CLIM® tillverkas i Belgien. Mer än 97% av produktionen exporteras till fler än 75 länder runt om i världen

Climatech_CDF4

Svetsspik för infästning av Isolering på plåtkanaler och stålbalkar.

I  sortimentet finns ett brett sortiment av  svetsspik med fastmonterad bricka för infästning av isolering till metallytor. Sortimentet består av spik med fastmonterad 38mm bricka försedd med isolerande pappersskikt  för infästning av isoleringprodukter bekädda med folie och/eller nät. Dessa spik finns också med svartlackerad bricka.  I sortimentet finns också spik med oisolerade 30mm brickor i första hand avsedda för montage av oklädda skivor på stålkonstruktioner. 

Till produkterna
 

 

 

 

Montagetillbehör för madrasstillverkning

Climatech är också en stor tillverkare av ett stort urval av produkter att användas vid tillverkning av isoleringsmadrasser,  exempelvis brickor och trådankare. Produkterna är enkla att montera och gör det också enkelt att montera och demontera isolerinsinstallationen. Produkterna ger starka och hållbara infästningar även vid applikationer med hög temperatur.

Till produkterna

Climatech_Lacing anchors
Climatech_SC

 

Limspik med självhäftande baksida

Galvaniserad självhäftande smidig infästning för montering av isolering på rektangulära ventilationskanaler och andra släta plana plåtytor. Monteras på väl rengjorda ytor.  Limspikens bas är 50x50mm med påmonterat stift i längder upp till 140mm. Åtgång 8-12st/m2.  Lagerhålles i små förpackning om 100 spik i varje kartong. I förpackningen ingår också låsbrickor.

Till produkterna