Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

Byggplåt

Isopartner – En kompetent plåtleverantör

Isopartners omfattande sortiment av kvalitetsprodukter från ledande producenter är väl anpassat för dig, oavsett om du är byggnadsplåtslagare, isoleringsplåtslagare eller på annat sätt monterar eller bearbetar plåt. I sortimentet finns bland annat lackerad och olackerad slätplåt i stål eller aluminium, profilerad plåt, metaller, takavvattning och taksäkerhetsprodukter. 

Lackerade produkter finns i ett brett spektrum av kulörer och lackeringar som är väl avpassade för vårt nordiska klimat. Detta ger en stor valfrihet i valet av kulörer.

I sortimentet finns också ett komplett tillbehörsprogram med infästningar som skruvar, nitar och klammer, fogmassor, plåtfärg och specialverktyg och maskiner för plåtbearbetning.

Tack vare vår branscherfarenhet och våra kontakter kan vi, om det behövs, hitta lösningar utanför vårt standardsortiment.

Lackerad plåt i stål och aluminium för plåtslageri- och isoleringsarbeten.

Isopartner lagerhåller ett komplett sortiment av slät lackerad plåt i både stål och aluminium. I sortimentet finns plåt med kvaliteter både för tillverkning av beslag, lister och bleck samt en mjukare kvalitet, anpassad för falsning/bandtäckning av tak och garneringar. Produkterna lagerhålls både som rullar och som formatplåt.

Produkterna finns i väl avpassade kulörprogram och med lackeringar som har mycket god reptålighet och färgresistens i normala miljöer.

För ett optimalt korrosionsskydd har den släta lackerade stålplåten ett varmförzinkat skikt med tjocklek 350 g/m2. Detta gör att klippkanter och mindre skador sjävläker.

Isopartner har också ett brett lagerfört sortiment med profilerad plåt i ett flertal kulörer och i beställningssortimentet, tillgång till de flesta på marknaden förekommande fabrikat och profiler för beställning i måttanpassade längder.

Unpainted sheet metal for indoor and outdoor
Roof drainage

Olackerad plåt för inom- och utomhusmontage

Magnelis och Alu-zink är två legeringar på stålplåt som används för att nå en hög korrosionsklass på ytskiktet. Tillsammans med stålplåtens goda hållfasthet mot mekanisk åverkan är dessa båda legeringar mycket användbara som ytbeklädnader i industriella miljöer och för utomhusmontage.
Isopartner lagerhåller dessa produkter både i rullar och som formatplåt.

Isopartner levererar också varmförzinkad stålplåt i olika kvaliteter och tjocklekar, i första hand avsett för montage och vidareförädling av produkter att användas inomhus.

I sortimentet av olackerad plåt finns också bl a aluminiumplåt för tillverkning av isoleringsbeklädnader, rostfri plåt och metaller.

Merparten av produkterna finns både som rullar och som formatplåt.

Takavvattning – Hängrännor, stuprör och detaljer

Takavvattning – hängrännor/stuprör och detaljer i ett brett urval av dimensioner och hållbara kulörer lagerhålls av Isopartner.

Tillsammans med marknadens bredaste sortiment av rännkrokar för montage av hängrännan, oavsett taktyp, blir det ett lättmonterat takavvattningssystem med excellent passform och funktion.

wijo_letar_aterforsaljare_teaser
assortment sheet metal image text 4

Taksäkerhet - För personlig säkerhet och trygghet på taken

En viktig del på taket är att se till att den personliga säkerheten säkerställs för de som behöver utföra arbeten eller annat på taket.

Isopartner lagerhåller ett komplett sortiment av produkter från CW Lundberg. Ett godkänt och väl beprövat system för att säkerställa säkerheten på tak och tillträdesvägar som exempelvis gångbryggor, räcken och tak-/väggstegar. Produkter för snörasskydd finns också i sortimentet. Konsoler för att montera produkterna finns för de flesta på marknaden förekommande pannor/plåttak.

Merparten av produkterna är tillverkade i stål överdraget med zinkmagnesiumlegering och lagerhålles i klarlackerat utförande samt i tegelröd eller svart kulör. Ytterligare kulörer för att harmonisera med takets kulör finns som beställningsvara. Rostfria produkter är olackerade. 

Våra partners inom byggplåt