Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

TATA Colorcoat HPS200 Ultra - Förbehandlad stålbeklädnad för aggressiva miljöer

Colorcoat HPS200 Ultra® för krävande miljöer

Stål belagt med Colorcoat HPS200 Ultra® har en förträfflig korrosionsbeständighet och hållbarhet. Plastbeläggningen är formad för att klara även de mest aggressiva miljöer. Oavsett typ av byggnad – från lagerbyggnad till kontorsbyggnad, köpcentrum till fabriksanläggning kan Colorcoat HPS200 Ultra referera till bevisad prestanda och tillförlitlighet.

Utmärkt hållbarhet

Colorcoat HPS200 Ultra® har tagits fram för att prestera lika bra i krävande miljöer både ute och inne. Produkten har varit föremål för en omfattande naturlig och accelererad testning, ofta långt utöver vad som krävs av nuvarande standarder. Colorcoat HPS200 Ultra® används inom ett brett spektrum av industriella och kommersiella byggnader. Verkliga exempel ger ytterligare bevis för produktens suveräna hållbarhet och utmärkta egenskaper.

Colorcoat HPS200 Ultra

Oöverträffat rostskydd

Colorcoat HPS200 Ultra® applicerar den unika och testat Galvalloy® metallbeläggningen från Tata Steel. Galvalloy® är en speciallegering av 95% zink (Zn) och 5 % aluminium (Al), i enlighet med EN 10346:2015. Detta förhållande i Galvalloy® mellan zink och aluminium är noggrant utvecklad och ger en kombination av starkare barriär och bättre skydd jämfört med konventionella varmförzinkade beläggningar oöverträffat  korrosionsskydd, även på klippkanterna.

Colorcoat HPS200 Ultra® med olika alternativ

Produkten finns i olika färger och levereras med baksidelack av högsta kvalitet som standard. Den kan även levereras dubbelsidigt belagd (med två vädersidor) för extra hållbarhet. Beläggningen bildar en robust barriär på baksidan av stålplåten för byggnader med krävande inre och yttre miljöer, såsom speciella fabriksanläggningar.
 
Kontakta oss

Colorcoat HPS200 Ultra® med olika alternati

Vår partner