Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

MÖT ISOPARTNERN

Besök på vår filial i Malmö, del 1

Nu har vi tagit oss ner till Malmö för att göra ett besök på vår filial som ligger Cypressvägen 12. Här får ni möta delar av vår personal och få en liten rundvandring.

När man kommer in genom entrédörrarna möts man av en vägg av olika verktyg och tillbehör. ISOPARTNER har alltid arbetat på att försöka vara en sådan komplett leverantör på verktyg och tillbehör för att underlätta våra kunder/partners vardag.

Vi har under årens lopp och med hjälp av våra kunder anpassat vårt sortiment av verktyg och tillbehör för arbeten inom våra olika affärsområden. Sortimenten kan se lite olika ut lokalt.

I våra nyhetsbrev visar vi på verktyg och tillbehör som används lokalt och som vi tror kan vara en tillgång även på andra ställen i Sverige.

 

 

Våra kundmottagare

Vår kundmottagning och butik med fikahörna är ljus och trevlig. Vi kunddisken arbetar Kristoffer Thell, till höger i bilden som kundmottagare och Hampus Svensson som filialansvarig och kundmottagare.

Kristoffer Thell pluggade ekonomi på högskolan. Han började sin anställning med att sommarjobba 2017 här hos oss på ISOPARTNER. Arbetet bestod i att köra lilla lastbilen, lager och logistik eller där man behövdes kort och gott berättar han. Han gillar att spela fotboll, vilket han gjort i hela sitt liv. Han går på gym och spelar paddel med sin pappa två gånger i veckan.

Hampus Svensson är utbildad för att köra tung lastbil, han arbetade åt en budfirma som ISOPARTNER anlitade för att köra leveranser. Hampus började sin anställning 2019 och då som chaufför. Hampus pappa Tobias Svensson arbetar som regionchef på Isover region syd. Man kan säga att isolering ligger i blodet. Hampus berättar att han går på gym och spelar golf.

Både Hampus och Kristoffer är positiva personer, tycker det är kul att träffa och serva våra kunder/partners och se till att dom är nöjda. Båda gillar att utvecklas och vill vara med ISOPARTNER`S utveckling och tycker det har hänt mycket på dom åren som gått sedan dom började sin anställning. Alla relationer, både internt och externt beskriver dom som ”familjära”. 

Vi tog en tripp ut på lagret där det råder ordning och reda bland rörskålskartonger från Paroc och Isover. Vi går förbi hyllor fyllda med slang och rullar från Armacell. Längst bort på lagret hittar vi hyllor med plåtrullar i aluminium och här står pallar med produkter klara få leverans. Här ute träffar vi ett antal medarbetare som vi får trevliga samtal med.

Kristoffer Thell & Hampus Svensson

 

Christer Glans

Christer Glans

Christer Glans fick vi en pratstund med vid en vägg av Paroc nätmattor. Han arbetar på vårt lager samt distribution med våra lastbilar vid behov. Han har sambo och fyra barn. Som intresse har han data och dataspel, gillar friidrott, handboll och hockey. Christer har arbetat länge hos oss, han började sin anställning hos oss i januari 2007. Han är utbildad fräsare och busschaufför.

På frågan hur det gick till när han började på ISOPARTNER berättade han att han fick ett brev i brevlådan från Jonas Eklund om att ISOPARTNER, då Profisol sökte medarbetare. Jonas hade varit uppe på arbetsförmedlingen och hittat mig. Jag sökte inte arbete vid det tillfället och blev helt överrumplad berättar han och ler.

Christer trivs och tycker arbetet är omväxlande, gillar att träffa och prata med våra kunder. Han tycker företaget känns tryggt och är inte orolig om det skulle bli en ekonomisk kris ”ISOPARTNER kommer att finnas för alltid då behovet för isolering inte kommer att minska” avslutar han intervjun.  

Roger Månsson och Håkan Wihlborg

Roger Månsson, till vänster i bilden arbetar med lager och logistik. Han kör en av våra stora lastbilar vi har på filialen. Rogers familj består av sambo och två barn samt två bonusbarn. Han har ett stort intresse för bilar och han har haft den sedan han var barn. Han har ett antal bilar han gillar att mecka med på fritiden.

Förutom meckande med bilar, är umgänget med familjen, träffa barn och barnbarn och inte minst min gamla mor viktigt för mig berätta Roger. Han har ett idrottsintresse och gillar att titta på handboll och ishockey.

Roger har arbetat 34 år inom avfallsbranschen och senast 16 år på Stena Recycling. Han har transport teknisk utbildning med påföljande uppdateringar, han har dom flesta behörigheterna på körkortet förutom buss och MC. På frågan hur han började att arbeta hos oss berättar han att han sökte arbetet på vårt lager 2020. Den tjänsten var redan tillsatt, men efter en liten rockad internt blev en lager och chaufförstjänst ledig, och på den vägen är det.

Han tycker om att köra lastbil, med tanke på bilintresset så var inte det svårtippat. Han tycker om kundkontakten och att man blir bra kompis med dom man kör leveranser till. ”Det är en bra chargong på arbetet helt enkelt”.

På frågan om vad som är viktigt i framtiden blev svaret” att få vara frisk och kunna gå till arbetet varje dag”.

Håkan Wihlborg arbetar med lager och logistik på vår filial. Han är gift och har två vuxna söner. Han berättar att han såg en annons om att ISOPARTNER sökte medarbetar. Han sökte tjänsten och började hos oss oktober 2020. Han har tidigare arbetat på lager, bokbinderi och har arbetat i 32 år med att tillverka Pergo laminatgolv. 

Håkan är allmänt sportintresserad, gillar golf och att arbeta i sin trädgård. Han tycker att filialen har bra sammanhållning och är tighta. Han avslutar samtalet med att ”vi har det gött”

Magnus Pettersson

Magnus Petersson hittar jag mellan två lagerskepp fyllda med plast och Okatherm böjar i färd med att plocka en kundorder. Han började sin anställning hos oss i juli 2012.  Magnus berättar att han fick ett tipps från en granne som var involverad i fäktning vilket även Jonas Eklund var. Jonas hade förmedlat att Isopartner sökte medarbetare till alla på klubben.

Magnus har fru, barn, Volvo och hund. Han är utbildad byggnadsplåtslagare, bilplåtslagare och har kunskaper i el, styr och reglage. Han trivs bra med sina arbetskamrater och gillar kundkontakten.

Han gillar problemlösning och ser möjligheter till att arbeta med annat inom företaget i framtiden.

Magnus Pettersson

Vi avslutar del 1 i denna artikel om vår filial i Malmö med ett samtal med en blivande pensionär.

Thor Jörnheim arbetar som chaufför på vår andra stora leveransbil. Thor började på hos oss 2008 och går i pension nu i april. Han har fortsatt att arbeta 2,5 år efter det att han blev ålders pensionär. Det är vi på ISOPARTNER mycket tacksamma för.

Thor är uppvuxen i verktygsbranschen, hans pappa startade Stanley Norden. Med pappans arbete blev det en del flyttar för familjen runt om i världen bl.a. 2,5 år i England och 2,5 år i Australien, här provade jag även på att spela golf nämner han.

Som pensionär ser han närmst fram emot en MC sommar med sin HD Streetglide, börja träna för ett bra välbefinnande. Han är även sugen på att prova på golf igen. Han avslutar med ”att ta dagen lite som den kommer”.  Vi önskar Thor ett stort lycka till i sitt nya liv som pensionär.

Del 2 i denna artikel publiceras i vårt maj nyhetsbrev.

Läs gärna våra andra artiklar!