Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

Julhälsning från ISOPARTNER

Arne_Schultz

När 2023 närmar sig sitt slut, reflekterar vi på ISOPARTNER över ett händelserikt år. Vi har mött utmaningar som "dyrtid" och ökad konkurrens, men har ändå levererat starka resultat. Detta är ett bevis på det hårda arbete och engagemang som vi alla har bidragit med, som partners.

Ett av årets höjdpunkter var lanseringen av podcasten "ISOPARTNERpodden", som vi har fått många positiva reaktioner på. Den har gett oss en ny plattform för att sprida kunskap om teknisk isolering, som en viktig faktor i det gröna skiftet. Tillsammans med er kommer vi att släppa många fler avsnitt och öka medvetenheten om vårt fält och bransch.

Apropå kunskap, är vi stolta över att ha blivit TIPCHECK-certifierade av EiiF, vilket placerar oss bland ett fåtal ledande aktörer i Norden. Det gör att vi kan utföra analyser och beräkningar av industriella anläggningar och ge råd som förbättrar energieffektiviteten.

Året har också präglats av spännande tillväxt, med flera nya kollegor som har anslutit sig till vårt team. Dessutom har vi öppnat en ny avdelning i Helsingborg. Vi har också infört scanning på våra lager, vilket gör oss mer effektiva och precisa. Dessa teknologiska förbättringar är en del av vår kontinuerliga strävan att förbättra våra processer och tjänster.

Vi har även sett stora utvecklingar inom IPCOM-gruppen, som vi är en del av, inklusive förvärv av flera företag. Ett av dem är vårt nya systerföretag, ISOPARTNER Finland. Som en del av en nordisk enhet kan vi enklare betjäna våra kunder som verkar i flera länder, och som en del av en europeisk grupp har vi ständig tillgång till nya produkter, vilket gynnar våra kunder.

Att digitaliseringen har nått isoleringsbranschen är vårt nätbutik ett bevis på, där vi ser att allt fler använder plattformen för att hitta dokumentation, produktinformation och beställa varor. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra oss för att säkerställa en ännu bättre kundupplevelse.

När vi ser tillbaka på året är vi tacksamma för alla de starka resultaten som vårt gemensamma engagemang, innovation och samarbete har lett till. Vi ser fram emot att bygga vidare på dessa framgångar år 2024.

Till sist vill vi önska alla våra kunder, leverantörer och partners en fredlig och glad jul. Ta hand om er själva och varandra under denna högtid, och vi ser fram emot nya möjligheter och utmaningar under det kommande året.

Med vänliga hälsningar,

Arne