Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

Isopartner – en leverantör som skapar enkelhet och trygghet

Isopartner – en leverantör som skapar enkelhet och trygghet

Som entreprenör och beställare inom byggsektorn är du nog väl medveten om att leveransproblem,  oavsett om det handlar om felleveranser eller förseningar, kan vara förödande för att den ofta hårt pressade tidsplanen ska hålla. Vi på Isopartner har, genom vårt arbetssätt med tät dialog både med beställare och producenter kunnat bygga bort merparten av de moment och händelser som kan störa en smidig process, från beställning till utförd leverans. Du som Kund ska känna dig trygg med att ha valt Isopartner som din leverantör.

Du som Kund har alltid lätt att få kontakt med rätt person inom företaget eller på den etablering du har kontakt med. Med att få tag på rätt person snabbt så får du också en kort svarstid på ditt spörsmål, oavsett om det är en prisförfrågan, ett leveransbesked eller en teknisk fråga.

Tack vare mångårig branscherfarenhet så har vår personal en bred kunskap om produkterna inom de affärsområden vi verkar inom och kan därför erbjuda produkter som ger den bästa lösningen även om dessa ligger utanför vårt ordinarie lagersortiment.

Merparten av våra leveranser till dig som Kund, oavsett om det är till ditt lager eller direkt till en arbetsplats, utförs av våra egna turbilar eller utkörningsbilar. Detta kortar ner leveranstider, minimerar felleveranser och möjliggör att du som beställare och Kund kan ha en kontakt med oss också vid leveranstillfället.

Du som Kund ska känna dig trygg med att ha valt Isopartner som din leverantör

Här på www.isopartner.se kan du läsa mer om oss och om våra affärsområden. Du kan alltid kontakta oss via epost till isopartner@isopartner.se