Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

Profisol byter namn till Isopartner

ISO Rebranding Profisol - Isopartner AB

Den svenska isolerings- och byggplåtsgrossisten Profisol AB byter 1 november namn till ISOPARTNER AB.
Den ledande svenska isoleringsgrossisten Profisol blev 2012 en del av IPCOM -gruppen och har tills nu fortsatt verka under namnet Profisol AB. Under 2020 tillkom byggplåtsgrossisten Plåt & Co i Göteborg i verksamheten.

- När vi ser tillbaka på 15 års historia och att vi under de nio senaste åren varit en del av en stor grossistgrupp, så är vi nu starkare än tidigare. Utan att vara bundna till en viss tillverkare kan vi också ha ett brett sortiment samt vara starka i våra leverantörsförhandlingar. Totalpaket säkerställer ytterligare konkurrensfördelar för våra kunder, för vilka vi försöker göra vardagen lättare säger VD Arne Schultz. 

ISOPARTNER är ett harmoniserat namn på  andra företag under samma paraply, där den lokala verksamheten fortsätter som tidigare med samma besättning.

- Företagsnamnet Isopartner är inte ett slumpmässigt namnval, utan återspeglar det som alltid har varit vår kundfilosofi. Våra kunder är inte bara kunder, de är partners, och vårt mål är att stärka deras konkurrenskraft, så att de lyckas. För att kunna göra det måste vi vara tillräckligt flexibla för att anpassa individuella lösningar. I framtiden vill vi också vara ännu mer närvarande med lokalt stöd där våra kunder är, säger VD Arne Schultz.

Med stort fokus på att tillhandahålla individuella lösningar kommer vi under namnet ISOPARTNER  fortsätta att skräddarsy vårt produktsortiment för att möta de nya kraven på och i branschen.  

2021-10-11

Profisol AB