Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

En sommarhälsning från ISOPARTNER

Arne_Schultz

“Innan vi alla tar en välförtjänt sommarledighet vill jag framföra ett stort tack för ett otroligt händelserikt halvår. Vi har haft nöjet att öppna en ny filial i Luleå, välkomnat nya medarbetare, utökat vår kundbas och kontinuerligt utökat vårt sortiment. Tillsammans med er, våra lojala partners, tar vi ständigt nya steg för att stärka vår konkurrenskraft och säkerställa framtida framgångar. Vi ser fram emot att fortsätta denna resa med dig efter sommaren.”

Tiden går fort när man har roligt brukar man säga. Tiden har verkligen gått fort och mycket roligt har hänt i ISOPARTNER. Nu hägrar en välförtjänt semester med avkopplande dagar för att ladda batterierna inför sista halvan av året.  Det är alltid roligt att stanna upp och tänka på vad vi tillsammans har lyckats åstadkomma.

Här kommer en summering av första halvan av 2024. Vi har spelat in många roliga och intressanta avsnitt i vår podcast “ISOPARTNERpodden” som vi lanserade förra året. Vi har fått många positiva reaktioner på de teman vi har haft. Vårt mål med podcasten är att vi vill marknadsföra branschen och att vi tillsammans för ut positiva budskap, intressanta teman och öka kunskapen i olika intressanta ämnen med hjälp av våra inbjudna gäster.

En av de stora höjdpunkterna under våren var öppnandet av vår nya filial i Luleå. Ett stort steg, att öppna en ny filial sker inte av sig själv utan är ett kollektivt arbete med många medarbetare involverade. Här vill vi rikta ett stort tack till alla inblandade för ett fantastiskt arbete. Vi har också fått två nya medarbetare som driver vår nya filial. Ulrik Boström som arbetar som säljare i norr samt 
Tobias Bergström som arbetar som kundmottagare. Vi önskar dom välkomna till ISOPARTNER.

Som en del av IPCOM är vi stolta över att vara en del av en ständigt växande familj av specialiserade företag som bidrar till att öka vår tillgång till produkter och kompetens. Hittills i år har IPCOM förvärvat fyra nya företag: Dualinvest Kft (Ungern), TESPE (Italien), RSL Group (Storbritannien) och Soliso Technologies (Frankrike). Dessutom har de blivit huvudägare i IBSL GROUP Ltd. (Storbritannien).
Att ha en stark europeisk ägare ger oss betydande fördelar i form av ökad förhandlingsstyrka och bra villkor, vilket gynnar våra kunder.

Vi har tagit vår leveransservice till en ny nivå.  Vi vet hur viktig vår leveransservice är och har i samarbete med en extern partner börjat arbeta med ett nytt transportplanerings program som ger många fördelar och underlättar våra kunders vardag.

Vi har under det gångna halvåret fortsatt att tillsammans med våra partners arrangerat många utbildningar/kurser i bland annat cellgummimontage och kurser i passivt brandskydd. Vi ser att intresset är stort och vi kommer att fortsatt vara en länk till ökad kunskap.

Nu har vi infört scanning på våra lager vilket gör oss mer precisa och effektiva. Arbetet med vår digitala plattform har fortsatt, antalet användare ökar då behovet av dokumentation är stort. Vi ser att det finns ett behov att kunna göra sina beställningar direkt i vår Webshop ökar och vi fortsätter att utveckla vår Webshop med nya produkter.

Den gröna omställningen och den stora industrisatsningen har potential att skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom hållbarhet och en hållbar industri. Det känns tryggt att arbeta i en bransch där våra produkter är en så viktig del i denna omställning.

Det finns så mycket vi skulle vilja nämna när vi gör denna tillbakablick. Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder, leverantörer och partners, vi ser nu resultat av vad vi tillsammans har åstadkommit. Vi ser fram emot en spännande andra halva av 2024.

Till sist önskar vi alla en skön sommar och en avkopplande ledighet.

Med vänliga sommarhälsningar,
VD Arne Schultz med ledningsgrupp