Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

B kort chaufför lager Årsta Stockholm

Isopartner AB sedan 1 november 2021, tidigare Profisol, är sedan många år en av landets ledande grossist av teknisk isolering, lösningar inom plåt, brandskydd och akustik. Sedan starten har vi framgångsrikt levererat material tillsammans med tekniska lösningar och expertis kring dessa över hela landet. Idag arbetar vi från fem filialer från Malmö, Göteborg, Växjö, till Årsta och Solna i Stockholm.

Närhet och personlig service från engagerad personal, branschkännedom och en hög materialkompetens bidrar till att allt fler isolerings entreprenörer väljer oss som sin huvudsakliga leverantör.

Nu söker vi en serviceinriktad  chaufför/ lager. Vi finns på  hos på Ostmästargränd i Årsta, Stockholm.

Vem är du?
Du gillar service, ordning och reda, samt flexibilitet och högt tempo. Rollen som chaufför är viktig då du blir ansiktet utåt och möter våra kunder. Din uppgift kan vara att föra viss information vidare till filialen, därför är det viktigt att vara kommunikativ.  Det kan förekomma att du får prata engelska.

Du har självklart vana att köra i centrala Stockholm och en fördel är att du känner till regionen väl. Meriterande är om du har erfarenhet från grosshandel sedan tidigare, gärna inom byggvaruhandel.

Vi hanterar vår lagerhantering med scanning. Vårt lager är ett så kallat ”höglager” och vi finns  i trivsamma lokaler. Du får också möjlighet att arbeta med ett härligt gäng, som sätter fokus på både trivsel och service. 

Vi har kollektivavtal;  Lager och E handel

Tveka inte att söka tjänsten.

Krav, B körkort, Truckkort

Gå gärna in på vår hemsida www.isopartner.se och läs mer om oss. Vi tar emot ansökningar (CV och gärna ett personligt brev) tom 27 maj 2022;  vi gör löpande urval fram till dess.

Välkommen med ansökan till;  jobbansokan@isopartner.se