Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

Lagerarbetare med inriktning Plåt till vår filial i Göteborg

Isopartner AB sedan 1 november 2021, tidigare Profisol, är sedan många år en av landets ledande grossist av teknisk isolering, lösningar inom Plåt, brandskydd och akustik. Sedan starten har vi framgångsrikt levererat material tillsammans med tekniska lösningar och expertis kring dessa över hela landet. Idag arbetar vi från fem filialer från Malmö, Göteborg, Växjö, till Årsta och Solna i Stockholm. 

Närhet och personlig service från engagerad personal, branschkännedom och en hög materialkompetens bidrar till att allt fler isolerings entreprenörer väljer oss som sin huvudsakliga leverantör.

Nu söker vi en serviceinriktad  lagerpersonal, gärna med goda kunskaper av hantering Plåt, vilket är ett senare affärsområde  hos oss på vårt lager på Industrivägen i Sävedalen, Göteborg.

Vem är du?
Du gillar service, högt tempo och givetvis möte med kunder. Du har självklart erfarenhet från lagerarbete sedan tidigare, gärna inom byggvaruhandel/ plåt. En fördel är att du även är van att hantera lager med digitala verktyg, då vi ständigt utvecklar vår verksamhet för framtiden. Vi jobbar med så kallat ”höglager” i trivsamma lokaler. Du får också möjlighet att arbeta med ett härligt gäng, som sätter fokus på både trivsel och service. Vi hanterar förutom plåt även teknisk isolering. 
Vi har kollektivavtal.

Tveka inte att höra av dig.

Krav: Truckkort, B körkort

Vi tar emot ansökningar tom 12 december 2021.

Välkommen med ansökan till;  jobbansokan@isopartner.se
 

job